×
Μάρκα της Χρονιάς 2020 στα Vegan Awards  η Veganact της εταιρείας Nikolopoulou
Μάρκα της Χρονιάς 2020 στα Vegan Awards η Veganact της εταιρείας Nikolopoulou

Χαρακτήρα θριάμβου είχαν τα αποτελέσματα της συμμετοχής της εταιρείας Nikolopoulou στα φετινά βραβεία Vegan Awards της Boussias Communications που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το brand Veganact της Εταιρείας απέσπασε την κορυφαία διάκριση του διαγωνισμού και ανακηρύχθηκε Vegan Food & Beverage Brand of the Year 2020!  

 Παράλληλα, στην κατηγορία των Εναλλακτικών Προϊόντων Κρέατος, η Veganact τιμήθηκε με χρυσά βραβεία για τα παρακάτω προϊόντα της:

  • Genius μπιφτέκι meat – free
  • Genius nuggets chicken -free
  • Genius kebab meat – free

Επίσης, με ασημένια βραβεία διακρίθηκαν τα:

  • Genius Cordon Bleu meat free
  • Genius κεφτεδάκια meat free

Στην κατηγορία των Καλύτερων Κατεψυγμένων Γευμάτων ασημένιο βραβείο απέσπασε το Veganact  Σνίτσελ Λαχανικών με κουκουνάρι και σταφίδα και μπρούτζινο, οι Veganact Τυροκροκέτες με φυτικά τυριά.

Όπως δήλωσε η  Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ελένη Νικολοπούλου, «Πρόκειται για μια αναγνώριση που μας δίνει μεγάλη χαρά και μας γεμίζει υπερηφάνεια για το γεγονός ότι συμβάλλουμε στο να ανοίξει ο δρόμος για εναλλακτικές επιλογές τροφίμων, που ωφελούν τόσο την υγεία μας όσο και το περιβάλλον».  

Η Κριτική Επιτροπή των Vegan Awards απαρτίστηκε από 40 διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστήμης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, του χώρου της φυτοφαγίας και των τροφίμων, καθώς και του Τύπου, ενώ η απονομή των βραβείων έγινε στις 14 Δεκεμβρίου διαδικτυακά, σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών.

Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr