×
Το Food Truck της Veganact εντυπωσίασε στο Vegan life Market 2022
Το Food Truck της Veganact εντυπωσίασε στο Vegan life Market 2022

Στο φετινό Vegan Life Market 2022 η εταιρεία Nikolopoulou ξεχώρισε για ακόμα μια φορά με το εντυπωσιακό Food truck της να τραβάει κάθε βλέμμα. Η προσέλευση του κοινού στον χώρο ήταν μεγάλη και οι εντυπώσεις πολύ θετικές. Τεράστιες σημαίες της Veganact κυμάτιζαν στον χώρο του market δημιουργώντας στους πάντες ένα αίσθημα εντυπωσιασμού.

Τρεις άριστα εκπαιδευμένοι και μάχιμοι μάγειρες προετοίμασαν για το κοινό τα πιο genius γεύματα. Ζουμερό φυτικό burger με Genius Μπιφτέκι, καραμελωμένα κρεμμύδια και Vegan BBQ sause. Φυτικό Genius Kebab σε ελληνική πίτα  με ντομάτα και κρεμμύδι. Λαχταριστό φυτικό Genius Hot Dog με Vegan σαλάτα coleslaw.

Η πρόθεση της εταιρίας για κοινωνική προσφορά είναι γνωστή για αυτό και άλλωστε δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί και από αυτήν την εκδήλωση. Η εταιρία προθυμοποιήθηκε να σιτίσει όλους τους εθελοντές της οργάνωσης αλλά αποφάσισε και να διαθέσει το 20% των κερδών της στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Αν κάτι μας έχει μείνει από την φετινή εκδήλωση, αυτό είναι τα χαμογέλα του κόσμου, η αγάπη για δημιουργία και προσμονή σε ένα καλύτερο αύριο μέσω της φυτικής διατροφής.

Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr