×
συνταγή: Φαλάφελ σε Ποικιλία μεζέ
Φαλάφελ σε Ποικιλία μεζέ
Υλικά
Μερίδες

Το πιάτο του μεζέ θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ποικιλία όσον αφορά το είδος του φαγητού, την υφή, τα χρώματα και τις γεύσεις, ώστε να “τσιμπάμε” καθώς απολαμβάνουμε (υπεύθυνα) τη μπύρα μας, το κρασί ή το ούζο μας με τη συντροφιά φίλων. Συνδυάστε τα γευστικά φαλάφελ Nikolopoulou με ελιές, πιπεριές τουρσί, τομάτα και φυσικά ένα κρεμώδες χούμους για τον απόλυτο χορτοφαγικό – νηστίσιμο μεζέ.

Εκτέλεση
Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr