×
συνταγή: Κλασικό Μπέργκερ με Σάλτσα “Τυριού”
Κλασικό Μπέργκερ με Σάλτσα “Τυριού”
Υλικά
Μερίδες 3-4

Για τη σάλτσα “τυριού”

  • 75 γρ (1/2 κούπας) κάσιους ωμά και ανάλατα, μουλιασμένα για 2 ώρες σε βραστό νερό (ή αποβραδίς σε κρύο)
  • 60 ml (1/4 κούπας) ζωμός λαχανικών
  • 60 ml (1/4 κούπας) διατροφική μαγιά
  • 1 κ.σ. λευκό μπαλσάμικο
  • 1/2 κ.γ. αλάτι θαλασσινό
  • 1/4 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
  • 1/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. κουρκουμάς (κιτρινόριζα)

 

Για τα μπέργκερς

  • 2 συσκευασίες Genius Burgers
  • 3-4 ψωμάκια
  • μαρούλι
  • φέτες ντομάτας
  • φέτες κρεμμυδιού
  • κέτσαπ (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Σουρώνουμε τα κάσιους και τα ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ ή μούλτι. Προσθέτουμε τα υλικά της σάλτσας και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν, συνεχίζοντας μέχρι να γίνει λεία.
  • Ψήνουμε τα Genius burgers σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Συνθέτουμε τα μπέργκερ βάζοντας σε ψωμάκι λίγη κέτσαπ (αν θέλουμε), μαρούλι, ντομάτα και κρεμμύδι. Βάζουμε και τα μπιφτέκια με λίγη σάλτσα “τυριού” από πάνω και σερβίρουμε.
Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr