×
Η Nikolopoulou foods “Brand of the Year 2023” στα Frozen Food Innovation Awards
Η Nikolopoulou foods “Brand of the Year 2023” στα Frozen Food Innovation Awards

H Nikolopoulou foods έλαβε την κορυφαία διάκριση “Brand of the Year 2023” και 5 βραβεία στα Frozen Food Innovation Awards 2023, τον θεσμό που αναδεικνύει την καινοτομία του κλάδο των κατεψυγμένων τροφίμων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας έλαβε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Έρευνα και Ανάπτυξη Καινοτόμων Προϊόντων», όπως επίσης και 4 προϊοντικές βραβεύσεις. Τα Spring Rolls με λαχανικά έλαβαν Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Food Service products όπως επίσης και τα Γλυκά Spring Rolls με μήλα και σταφίδες Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Γλυκά και Παγωτά. Με Ασημένιο βραβείο διακρίθηκαν τα Sticks με Φιλαδέλφεια στην κατηγορία Food Service products και τέλος τα Falafel με παντζάρι με το Bronze βραβείο στα Έτοιμα Γεύματα.

Η Ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια κυρία Ελένη Νικολοπούλου δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η εταιρεία μας βραβεύτηκε ως Brand of the Year στα Frozen Food Awards 2023. Το βραβείο  αυτό αντικατοπτρίζει την αφοσίωση μας στην καινοτομία και την αποφασιστικότητά μας να ανοίγουμε νέους δρόμους στη γεύση και την υγιεινή διατροφή μέσω των προϊόντων μας. Πιστεύουμε πως η εξέλιξη της γαστρονομίας πρέπει να προωθείται με καινοτόμες ιδέες και υψηλά πρότυπα. Από το τραπέζι του νοικοκυριού έως την εστίαση, έχουμε ανοίξει νέους ορίζοντες στη διατροφή μέσα από γευστικές επιλογές που εμπνέονται από το παρελθόν και εξελίσσονται με τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε το καλύτερο και να προωθήσουμε τη γαστρονομική και διατροφική καινοτομία.»

Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr