×

Η Εταιρία

Εργοστάσιο μεταποίησης αγροτικών προϊόντων

Η εταιρεία Nikolopoulou, υπό την αιγίδα και την καθοδήγηση της Ελένης Νικολοπούλου, καταταγμένη στις leader γυναίκες επιχειρηματίες της Ελλάδας και πλαισιωμένη από ικανότατες ομάδες εργαζομένων, τόσο στην παραγωγή, όσο και στη διοίκηση, έχει καταφέρει να είναι συνώνυμη με την εγγύηση ποιότητας στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων και προϊοντικά ταυτισμένη με την φυτοφαγία. Με την πολυετή της εμπειρία καταφέρνει πάντα να καινοτομεί, να ανοίγει δρόμους στη γεύση και να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες της σύγχρονης διατροφής.

Διασφάλιση Ποιότητας

Τα προϊόντα παράγονται σε ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ Άγιος Ιωάννης Θεολόγος Περιστερίου. Εφαρμόζουμε πιστά και αυστηρά τα διεθνή συστήματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, IFS.

Οι Συνεργάτες μας

Card image cap

Οι άνθρωποι μας

Οι γελαστοί και πάντα πρόθυμοι εργαζόμενοί μας παραλαμβάνουν και ελέγχουν προσεκτικά κάθε στάδιο της παραγωγής των προϊόντων μας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι εκλεκτές γεύσεις που φτάνουν στην επιχείρηση και το τραπέζι σας, φέρουν την εγγύηση γεύσης και ποιότητας Nikolopoulou.

Card image cap

Οι προμηθευτές μας

Η εταιρεία μας πάντα δημιουργεί με ιδιαίτερη προσοχή στις συνεργασίες της. Για αυτό, συνεργαζόμαστε με μια έμπιστη ομάδα προμηθευτών που φροντίζει, ώστε οι πρώτες ύλες που λαμβάνουμε να είναι πάντα εκλεκτες και ποιοτικά σταθερές.

Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr