×

Από το χωράφι στο πιάτο

Η προσέγγισή μας στον αγροδιατροφικό τομέα είναι ολιστική και στοχεύει στην επίτευξη βιώσιμων συστημάτων διατροφής, την προστασία και διασφάλιση των φυσικών πόρων, αλλά και την προσφορά προϊόντων, που είναι ασφαλή και έχουν προστιθέμενη αξία. Έτσι, εξασφαλίζουμε την ισορροπία μεταξύ της φύσης, των συστημάτων τροφίμων και της βιοποικιλότητας.

Προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη διατηρήση ενός δικαίου, υγιούς και φιλικού προς το περιβάλλον συστήματος τροφίμων. Προς αυτήν την προσπάθεια μας στηρίζουμε και συνεργαζόμαστε με ομάδες καλλιεργητών που ακολουθούν βιώσιμες και ασφαλείς πρακτικές παραγωγής.

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και αγνών πρώτων υλών, οι οποίες εξασφαλίζουν τις διατροφικές και λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού και ταυτόχρονα υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Παραλαμβάνουμε καθημερινά φρέσκα λαχανικά, Ρεβίθια από την περιοχή του Βοΐου και αλεύρι από νερόμυλο.

Τα προϊόντα μας διαθέτουν υψηλό δείκτη ποιότητας και ασφάλειας και σωστούς διατροφικούς δείκτες, για να εξασφαλίσουμε την προστασία της υγείας και της ευημερίας των καταναλωτών μας.

Αναβαθμίζουμε τις ελληνικές και ethnic παραδοσιακές συνταγές με καινοτόμες πρακτικές, οι οποίες ενισχύουν την κοινωνική, πολιτισμική και επιχειρηματική αλληλεγγύη και βιωσιμότητα.

Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr