×

Οι στόχοι μας

Πρωτοπορία - Καινοτομία - Ανασύνθεση

Η εταιρεία Nikolopoulou είναι συνώνυμη με την πρωτοπορία. Ξεκινήσαμε εισάγοντας πρώτοι ethnic γεύσεις, όπως τα Spring Rolls και τα Φαλάφελ στην ελληνική αγορά. Καινοτομήσαμε με την ίδρυση της Veganact, τα πρωτα πιστοποιημένα vegan γεύματα που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά και συνεχίζουμε με τη γέννηση της meat-free σειράς προϊόντων Genius! Μια ”ιδιοφυής” ιδέα, βασισμένη στην ανασύνθεση των τροφίμων, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα της χορτοφαγικής διατροφής μια για πάντα. Προς αυτόν το στόχο μας για καινοτομία συνεργαζόμαστε με Πανεπιστημιακούς φορείς και ερευνητικά κέντρα.

Περιβάλλον

Στόχος μας είναι η μετάβαση σε ένα δίκαιο, υγιεινό και βιώσιμο σύστημα τροφίμων μέσα από την υιοθέτηση του νέου μοντέλου κυκλικής οικονομίας, που θα μειώσει σημαντικά το πρόβλημα των οργανικών αποβλήτων και τη σπατάλη ενέργειας και πόρων.

Η ευθύνη μας απέναντι στον άνθρωπο

Ως εταιρεία με ανεπτυγμένο ένστικτο κοινωνικής ευθύνης, το θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε. Για αυτό, στηρίζουμε κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς φορείς, όπως την Τράπεζα Τροφίμων, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τις Στέγες Φιλοξενίας Αστέγων αλλά και το Χαμόγελου του Παιδιού.

Save food

Η σπατάλη τροφίμων είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που πλήττει τόσο τη σημερινή κοινωνία, όσο και το περιβάλλον. Για αυτό, είμαστε ευαισθητοποιημένοι και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία Save food, που μας βοηθά να περιορίσουμε σημαντικά αυτή την κατασπατάληση. Μαζί μειώνουμε τη σπατάλη φαγητού και σε άλλες δράσεις εντός της εταιρείας.

Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr