×
Το μυστικό που κάνει τα φαλάφελ μας τόσο ξεχωριστά
Το μυστικό που κάνει τα φαλάφελ μας τόσο ξεχωριστά

Το ταξίδι μπορεί να ξεκινάει από το Βόϊο Κοζάνης και τα ορεινά χωριά της Δυτικής Μακεδονίας αλλά η ιστορία

έχει βαθύτερες ρίζες.

Η εταιρεία Nikolopoulou εκ πεποιθήσεως παράγει προϊόντα υψηλής διαθρεπτικής και γευστικής αξίας με αναλοίωτα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το τμήμα Έρευνας και Αάπτυξης σε συνεργασία με το Τμήμα Αγορών αναζητά προμηθευτές Έλληνες αγρότες που μας διασφαλίζουν ορθή γεωργική πρακτική δηλαδή παρακολούθηση των καλλιεργειών από τη σπορά εώς τη συγκομιδή και ποικιλίες οσπρίων και λαχανικών με ονομασία προέλευσης, όπως η ποικιλία «Αμοργός».

Η επιλογή και η σύνδεση των φαλάφελ με τα ρεβίθια Βοϊου δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά το αποτέλεσμα και το καθρέπτισμα της προσπάθειας μας για τη στήριξη της φιλοσοφίας μας.

Η εταιρεία Nikolopoulou ταξιδεύει και συμπορεύεται επί 30 χρόνια με τους Έλληνες αγρότες προσπαθώντας πάντα να δίνει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που παράγουν, σεβόμενη τον κόπο τους και αναγνωρίζοντας την αξία των ελληνικών προϊόντων ως αναπόσπαστο κομμάτι της Μεσογειακής διατροφής.

Τι είναι τελικά αυτό που κάνει το φαλάφελ μας τόσο ξεχωριστό; Με απόλυτη σιγουριά είναι ο Μεσογειακός ήλιος, ο Έλληνας αγρότης, οι ελληνικές ποικιλίες πρώτων υλών και άλλα όπως και όλοι οι άνθρωποι που είναι πίσω από κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας από το χωράφι στο πιάτο.

Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr