×
συνταγή: Κοτόπουλο Φιλέτο με Spring Rolls και Γλυκόξινη Σάλτσα
Κοτόπουλο Φιλέτο με Spring Rolls και Γλυκόξινη Σάλτσα
Υλικά
Μερίδες 2
  • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
  • 1 συσκευασία Spring Rolls Nikolopoulou
  • σαλάτα για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κ.σ. κέτσαπ
  • 1 ½ κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. νερό
  • 1 ½ κ.γ. κόρν φλάουρ
  • ¼ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Εκτέλεση
  • Κόβουμε τα μικρά κομμάτια από το κάτω μέρος των φιλέτων έτσι ώστε να έχουν ενιαίο πάχος. Ψήνουμε τα φιλέτα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία γυρνώντας τακτικά μέχρι να γίνουν στο κέντρο τους, περίπου 12-15 λεπτά.
  • Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας μέχρι να διαλυθεί το κορν φλάουρ και ζεσταίνουμε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων ανα διαστήματα των 15 δευτερολέπτων ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο μέχρι να πήξει λίγο.
  • Ετοιμάζουμε τα spring rolls σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σερβίρουμε με το κοτόπουλο, σαλάτα και σάλτσα.
Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr