×
συνταγή: Κρέπες με Μαρμελάδα και Σάλτσα Φυστικοβούτυρου
Κρέπες με Μαρμελάδα και Σάλτσα Φυστικοβούτυρου
Υλικά
Μερίδες 4

Για τη σάλτσα φυστικοβούτυρου

  • 4 κ.σ. φυστικοβούτυρο (βλ. σημείωση)
  • 4 κ.σ. γάλα φρέσκο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα κανέλα

 

Για τις κρέπες

  • 8 κρέπες Νικολοπούλου
  • μαρμελάδα φράουλα
  • φρούτα της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
  • Σε ένα πυρίμαχο μπολάκι βάζουμε το φυστικοβούτυρο και το γάλα. Ζεσταίνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν και να γίνει ένα σχετικά ρευστό μείγμα. Προσθέτουμε το μέλι, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύουμε με σύρμα.
  • Αλείφουμε τις κρέπες με όση μαρμελάδα θέλουμε, τις διπλώνουμε και τις σερβίρουμε με φρούτα, περιχύνοντάς τες με τη σάλτσα.

 

Τιπ:

  • Στη συνταγή αυτή καλύτερο αποτέλεσμα έχει το συμβατικό φυστικοβούτυρο του εμπορίου και όχι το 100% φυσικό φυστικοβούτυρο.
Διεύθυνση
Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι
Επικοινωνία
T 210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E take@otenet.gr